Volledig scherm

Feestelijk openingsweekend ‘Op ons Boerenerf’ in Lemelerveld

LEMELERVELD – De activiteiten van ‘Op ons Boerenerf’ in Lemelerveld gaan weer beginnen. De Boer’n Xpeditie en het Groot Sallands Maïsdoolhof staan zaterdag 9 en zondag 10 juli in het teken van een feestelijke opening.

Het Groot Sallands Maisdoolhof bestaat 5 jaar, dus de eigenaren vonden het tijd voor wat nieuws. Het doolhof bestaat uit een nieuwe route met opdrachten. Daarnaast is de speelweide vernieuwd en heeft de Boer’n Xpeditie nieuwe (educatieve) spelletjes.

Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een prijs. Ook zijn er extra speelactiviteiten voor de kinderen, zoals een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang krijgen alle kinderen nog wat lekkers.

‘Op ons Boerenerf’ is vanaf 9 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast worden er in september spooktochten georganiseerd. Op ons Boerenerf bevindt zich aan Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.