Volledig scherm

Festival vanwege vijfjarig jubileum camping Heetveld

SINT JANSKLOOSTER - Om te vieren dat het echtpaar Rumping camping Heetveld in Heetveld overnamen vindt op zaterdag 2 juli het Kloosterse Korenfestival plaats op het recreatiepark.

Vanaf 17.00 uur treden aan Heetveld 1 het koor Anders dan Normaal en het Vollenhoofs Visserskoor op. In de loop van de avond lost de band Schot deur 't pleeraam beide koren af. Met onvervalste meezingers, ouderwetse rock and roll en gigantische tranentrekkers zullen zij voor een knallend slot zorgen van het tot 23.30 uur durende jubileumfeest. Entree is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.