Volledig scherm

Fiets mee met de Avondetappe voor het Hospice in Raalte

RAALTE - Fietsers kunnen zaterdag 18 juni meedoen met de Avondetappe waarvan de opbrengst van deze jaarlijkse tocht ten goede komt aan het Hospice.

Met zowel de racefietser, 70 km, als de recreatieve fietser 935k km) is rekening gehouden. Hotel Restaurant De Zwaan is de start- en finishlocatie en biedt tevens vanaf 17.00 uur een pastamaaltijd aan voor 7,50 euro. De start van de Avondetappe is tussen 18.00 en 19.00 uur. De voorinschrijving voor de Avondetappe is inmiddels geopend via www.stichtingduurzaamonderweg.nl. De kosten bedragen 5 euro. Leden van de NTFU betalen 4 euro. De avondetappe is één van de fietstochten die wordt georganiseerd door de vrijwilligers van de Stichting Duurzaam Onderweg.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.