Volledig scherm
De fietsavondvierdaagse in Steenwijkerwold leidt door natuurgebieden in de buurt van het dorp. © Tieneke Munsterman

Fietsclub houdt vierde Fietsavondvierdaagse in Steenwijkerwold

STEENWIJKERWOLD - Fietsclub Het Zalige Zadeltje houdt van dinsdag 16 tot en met ​vrijdag 19 augustus de vierde editie van de Fietsavondvierdaagse in en om Steenwijkerwold.

Er is elke dag een parcours van 20 en een route van 30 kilometer door natuurgebieden in de omgeving. De start is dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur bij Hotel Gelderingen aan Gelderingen 65-67. Op de laatste dag krijgen deelnemers een herinnering aan de vierdaagse en er is live-muziek. Deelname is 10 euro. Aanmelden is noodzakelijk bij het hotel, telefoonnummer 0521-589968.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.