Volledig scherm

Fietsdriedaagse in Doornspijk voor stichting Adullam

DOORNSPIJK - In Doornspijk wordt dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 augustus een fietsdriedaagse gehouden voor stichting Adullam gehandicaptenzorg.

Starten kan tussen 18.00 en 19.00 uur vanaf verenigingsgebouw Pro Rege aan de Zuiderzeestraatweg West 104. De routes zijn ongeveer 20 kilometer lang en dus ook voor kinderen goed te doen. Een boekje met drie routes kost voor kinderen die zelf fietsen 3 euro, vanaf 13 jaar en ouder 5 euro en een gezin maximaal 15 euro. Na afloop krijgt iedereen een presentje.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.