Volledig scherm

Fietsen voor een goed doel naar keuze

DEVENTER - Het is nog mogelijk in te schrijven voor de goedendoelenfietstocht de Lions IJsselvallei Challenge die zaterdag 27 augustus vertrekt vanaf het clubgebouw van Koninklijke UD.

Wielrenners en mountainbikers kunnen kiezen uit een afstand van 60, 90 of 120 kilometer. Deelnemers laten zich sponsoren en bepalen zelf naar welk goed doel de helft van het geld gaat. De overige netto-opbrengst gaat naar Right to Play, Hospice de Winde en stichting Bo Minnee. Meer informatie en aanmelden op www.lionsijsselvallei.nl/ijsselvalleichallenge/.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.