Volledig scherm

Fietstocht Fiets & Geniet en WijZ in Zwolle

ZWOLLE - Fietsliefhebbers van 55 jaar en ouder kunnen woensdag 24 augustus weer meefietsen met de fietstocht van Fiets & Geniet en WijZ.

Er is weer een tocht van 15 kilometer en eentje van ongeveer 30 kilometer. Beide tochten starten om 13.15 uur vanaf de sporthal aan de Van der Heydenstraat 2 in Zwolle-Zuid. Er wordt gefietst richting Lierderholthuis. Deelname kost 2,50 euro, inclusief koffie en thee bij terugkomst. De fietssnelheid is maximaal 15 kilometer per uur en er is voldoende begeleiding aanwezig.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.