Volledig scherm

Fietstocht Fiets & Geniet en WijZ in Zwolle

ZWOLLE - Fietsliefhebbers van 55 jaar en ouder kunnen woensdag 17 augustus deelnemen aan de dagtoertocht van Fiets & Geniet en WijZ.

De totale afstand is 48 kilometer. Er is deze dag geen tocht van 15 kilometer. De start is om 10.00 uur vanaf wijkcentrum Spoolde aan de Nilantsweg 109 in Zwolle. De tocht gaat richting Wapenveldsebroek en de fietssnelheid is maximaal 15 kilometer per uur. Er is voldoende begeleiding aanwezig. Deelname kost 17 euro, inclusief eenvoudige lunch en koffie of thee bij vertrek en terugkomst.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.