Volledig scherm

Fietstocht Fiets & Geniet en WijZ rondom Zwolle

ZWOLLE - Fietsliefhebbers van 55 jaar en ouder kunnen woensdag 6 juli deelnemen aan de fietstocht van Fiets & Geniet en WijZ.

Er is een tocht van 31 kilometer en een tocht van 15 kilometer. Beide tochten starten om 13.15 uur vanaf wijkcentrum Spoolde aan de Nilantsweg 109 in Zwolle. Er wordt gefietst richting De Zande. De kosten voor deelname bedragen 2,50 euro, inclusief koffie of thee bij terugkomst. De fietssnelheid is maximaal 15 kilometer per uur en er is voldoende begeleiding aanwezig. Meer informatie via 038-3375099

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.