Volledig scherm

Fietstocht over uitbundige Holterberg

HOLTEN - De heidevelden staan volop in bloei en de honing is te ruiken. Hoogste tijd om met de gidsen van Natuurdiorama Holterberg een fietstocht te maken.

Zij weten de mooiste plekjes van de Holterberg te vinden en te vertellen over de bijzondere natuur. Meegaan kan op de eigen fiets, er eentje huren kan ook. De heide-experience tocht begint om 14.00 uur op het Holterbergplein. De kosten: 7,50 euro voor volwassenen, 5 euro voor kinderen. Reserveren is noodzakelijk: 0548- 361979 of info@museumholterberg.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.