Volledig scherm

Filmmiddag voor kids bij Culture Club de Haere

OLST - Wie de familiefilm Abeltje nog niet op groot scherm heeft gezien kan zaterdag 15 oktober om 14.00 uur naar de bioscoop van de Haere.

Abeltje krijgt een baantje als liftjongen bij het warenhuis Knots. Hij krijgt op zijn hart gedrukt om nooit op het bovenste groene knopje van de lift te drukken. Als hij zich weer eens in de nesten werkt, drukt hij in paniek de verboden knop in. De lift vliegt het pand uit. Op weg naar een onbekende bestemming. Abeltje is een leuke spannende film die geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar. De film kost 4 euro inclusief ranja en popcorn/chips.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.