Volledig scherm

'Finding Dory' draait in Fraterhuis Zwolle

ZWOLLE - De film 'Finding Dory' is tot en met woensdag 3 augustus te zien bij Filmtheater Fraterhuis aan de Blijmarkt in Zwolle.

In dit vervolg op 'Finding Nemo' gaat de vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory op zoek naar haar ouders. Tijdens deze zoektocht krijgt Dory hulp van een aantal opvallende bewoners. De film wordt in 3D vertoond en is te zien in de ruime en koele Manegezaal van het filmtheater. Bezoekers kunnen e-tickets kopen via www.filmtheaterfraterhuis.nl. Kaarten kopen kan ook aan de kassa. Het Fraterhuis accepteert aan de kassa tevens de kortingsbon die alle afzwemmers onlangs hebben ontvangen bij hun certificaat.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.