Het FJSO speelt muziek uit Harry Potter en de opera Hänsel und Gretel.
Volledig scherm
Het FJSO speelt muziek uit Harry Potter en de opera Hänsel und Gretel. © Katinka Jansen

FJSO geeft concert met muziek van Harry Potter en Hänsel und Gretel in Lelystad

LELYSTAD - Het Flevolands Jeugd Symfonie Orkest (FJSO) geeft zaterdag 2 juli een concert in Lelystad met daarin de 'Highlights from Harry Potter' en muziek uit de opera Hänsel und Gretel.

Berber Vis, Rosa Ligtermoet, Katinka Tiemersma en Paul Licht zingen tijdens het optreden. Dirigent van het FJSO is Ilia Belianko. Het concert begint om 20.00 uur in De Kubus aan de Agorabaan 3. Kaarten zijn 12,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor 18-jarigen en zij die jonger zijn. Tickets zijn te koop aan de deur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.