Volledig scherm

Floral designer en social media-deskundige spreken tijdens netwerkbijeenkomst Pluk de dag in Kuinre

KUINRE - Floral designer Hanneke Frankema en social media-deskundige Hester Timmerman spreken dinsdag 21 juni tijdens de netwerkbijeenkomst Pluk de dag in Kuinre.

Pluk de dag gaat over efficiënt en effectief werken als ondernemer die keuzes moet maken. Frankema, bekend als jurylid van het SBS-televisieprogramma Hollands Beste Bloemstylist, vertelt over haar carrière en Timmerman van Hester Social Media Advies geeft social media-tips. De bijeenkomst is van 13.00 tot 15.30 uur bij Puur aan de Linde aan de Henric de Cranestraat 110. Kosten zijn een bijdrage op basis van waardering. Aanmelden is noodzakelijk via hester@sterinsocialmedia.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.