Volledig scherm

Folkduo Tangarine laat Liedjes uit Tucson in De Kofferbak in Kampen horen

KAMPEN - Het folkduo Tangarine laat zaterdag 11 juni nummers van haar nieuwe cd Liedjes uit Tuscon in De Kofferbak in Kampen horen.

Tangarine, bestaande uit broers Arnout en Sander Brinks, gebruiken hun stembanden en zes gitaarsnaren. Liedjes uit Tucson is gebaseerd op de reis van het duo naar de Verenigde Staten waar ze uiteindelijk in Tucson, Arizona, hun nieuwe plaat opnamen. Het optreden begint om 20.00 uur in het theater aan de Ambachtstraat 21. Kaarten zijn 10 euro in de voorverkoop op www.dekofferbak.nl en 12,50 euro aan de zaal.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.