Volledig scherm

Foodtruckfestival 'Rrrollend Zwolle' op Grote Kerkplein

ZWOLLE - Het Grote Kerkplein in Zwolle is vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni weer toneel voor het foodtruckfestival 'Rrrollend Zwolle'.

Tijdens dit weekend staan de meest bijzondere en mooiste foodtrucks in de binnenstad van Zwolle om een culinair hoogstaand festival neer te zetten. 'Rrrollend Zwolle' is een festival waarbij het draait om eten, drinken en entertainment.

Tijden dit drie dagen durende festival zijn er om en nabij de achttien foodtrucks aanwezig en is er een uitgebreid entertainmentprogramma. Er zijn onder andere heerlijke burgers, fruitige smoothies en pannenkoeken met pulled pork verkrijgbaar. Terwijl de kinderen vermaakt worden met entertainment, zijn de beste wijnen en meest bijzondere biertje te proeven bij de speciale wijn- en bierbar.

Het festival is 17 juni geopend van 16.00 tot 23.00 uur, 18 juni van 12.00 tot 23.00 uur en 19 juni van 12.00 tot 21.00 uur. De toegang is voor iedereen gratis. Meer informatie is te vinden op www.rrrollend.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.