Volledig scherm
De band Junebug © Henry Faber

Foodtrucks, Knutsel- en Voorleesbus op festival

WIJHE - Voor kinderen is er genoeg te doen op het kleinschalige food- en loungefestival ‘Smaek in ’t Park’ op zondagmiddag 4 september.

Terwijl ouders zich te goed doen aan regionale hapjes bereid door de mobiele keukens en foodtrucks, kunnen de kinderen knutselen met gebruikte materialen in de Knutselbus. Ook staat de Gele Verhalenbus klaar, bemand door voorleesvrijwilligers van de Bibliotheek Deventer. De verhalen worden interactief, digitaal of juist met een boekje op schoot gebracht. De vijfkoppige band Junebug zorgt voor bluegrass, americana, folk- en countrymuziek voor het festivalpubliek.

Van 14.00 tot 18.00 uur in park Wijhezicht. Gratis toegang.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.