Volledig scherm

Forumavond Supportersclub PEC Zwolle

ZWOLLE - De Supportersclub PEC Zwolle houdt donderdagavond 24 november om 19.00 uur een forumavond met spelers, staf en directie van PEC Zwolle.

Bezoekers kunnen deze avond vragen stellen aan de vertegenwoordigers van de club, een praatje maken of met spelers op de foto. Voorzitter Adriaan Visser en trainer Ron Jans nemen plaats achter de tafel en ook een groot aantal spelers is aanwezig. De avond staat onder leiding van Gerjos Weelink en vindt plaats in het Jupiler Supporterscafé in het Mac3Park-stadion.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.