Volledig scherm
Pim van der Maden is met enkele cursisten op foto-excursie naar Isle of Skye geweest en hij gaat er opnieuw heen. © Pim van der Maden

Fotograaf geeft presentatie in Emmeloord over foto-excursie in Schotland

EMMELOORD - Fotograaf Pim van der Maden geeft vrijdag 24 juni in Emmeloord een presentatie over een foto-excursie in Schotland.

Van der Maden is in de meivakantie met enkele cursisten naar het Schotse eiland Isle of Skye geweest om het ruige landschap vast te leggen. In de presentatie zijn de resultaten van de reis te zien. De fotograaf vertelt ook over een nieuwe excursie die hij in november op Isle of Skye houdt. De presentatie begint om 19.30 uur in de Cultuurshop aan de Lange Nering 3 in Emmeloord. Kaarten zijn 9 euro te koop aan de deur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.