Volledig scherm
Drie fotografen tonen tot eind augustus in Steenwijk hun foto's gemaakt met verschillende technieken. © Stichting Kunst en Cultuur Kleine Kerk

Fotografen tonen hun foto's in expositie Technisch Gezien in Steenwijk

STEENWIJK - Fotografen Annagreet Hoogeland, Niko van der Klugt, Jogchum Reitsma tonen vanaf woensdag 20 juli hun foto's in de expositie Technisch Gezien in de Kleine Kerk in Steenwijk.

Hoogeland heeft foto's gemaakt met de pin-hole techniek, een speciale belichting. Van der Klugt op zijn beurt toont abstract werk en Reitsma laat haarscherpe macrofoto's zien. Technisch Gezien is tot en met woensdag 24 augustus op woensdagen van 10.30 tot 16.00 uur te zien in de kerk aan de Vrouwenstraat 5. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.