Volledig scherm
In de fototentoonstelling PIER + HORIZON is informatie te vinden over het kunstwerk dat binnenkort in Kraggenburg ligt. © FlevoMeer Bibliotheek

Fototentoonstelling over PIER + HORIZON is tot september in Lelystad

LELYSTAD - De fototentoonstelling PIER + HORIZON over het zevende landschapskunstwerk in Flevoland is tot donderdag 1 september in de FlevoMeer Bibliotheek in Lelystad te zien.

PIER + HORIZON is een reizende presentatie over het kunstwerk van Paul Kort dat vanaf 7 oktober op de dijk en in het water bij de Kadoelersluis in Kraggenburg ligt. In de reizende expo is onder meer een documentaire van Barend Hazeleger te bekijken. Wie de tentoonstelling wil zien, kan tijdens openingstijden in de bieb terecht.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.