Volledig scherm

Fotowedstrijd: de Ommer molens van binnen

OMMEN – Wie fotografeert de Ommer molens het mooist van binnen? Die vraag staat centraal bij de fotowedstrijd van de Stichting Ommer Molens.


De mooiste inzendingen komen in aanmerking voor een foto-expositie op zaterdag 6 augustus tijdens de Ommer Molendag in de Besthmenermolen aan Hammerweg 59a.

De jurering van de foto’s ligt in handen van de stichting. Per deelnemer kunnen maximaal twee zelfgemaakte foto’s als jpg worden ingestuurd. Inzenden kan tot 15 juli via stichtingommermolens@kpnmail.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.