Volledig scherm

Fotowedstrijd met Pokémon Go in Elburg, Nunspeet en Oldebroek

ELBURG/NUNSPEET/OLDEBROEK - Inwoners van Elburg, Nunspeet en Oldebroek die Pokémon Go spelen, kunnen tot maandag 8 augustus deelnemen aan een fotowedstrijd.

Het gaat erom dat de inwoners laten dat zij en hun Pokémon meedoen met het scheiden van afval. De inwoners kunnen bij de afvalbak of inzamelcontainer een foto maken van de Pokémon en deze op de Facebookpagina van 'Afval meer waard' zetten. Elke week wordt onder de inzenders een iTunes of Google Play tegoedbon van 15 euro verloot. Winnaars worden op 25 juli, 1 en 8 augustus bekendgemaakt en krijgen bericht via Facebook. Meer informatie op www.afvalmeerwaard.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.