Volledig scherm

Fun Fair-market voor ontwikkelingshulp op Groenhorst College in Emmeloord

EMMELOORD - Op het Groenhorst College aan De Balkan in Emmeloord is woensdag 6 juli een FunFair-market, waarvan de opbrengst naar hulp in ontwikkelingslanden gaat.

Er is muziek, entertainment, er worden diensten aangeboden en zelfgemaakte producten door leerlingen die bedrijfjes hebben gevormd. Ook is er een goochelshow en een loterij. De FunFair-market is onderdeel van Company FunFair, een tweedaags interactief onderwijsproject over ondernemerschap van stichting Cross Your Borders. Het evenement is van 12.00 tot 14.00 uur. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.