Gehandicaptenmiddag tijdens Zomerkermis Zwolle

ZWOLLE - Sinds vele jaren is het traditie om tijdens de Zwolse Zomerkermis in de binnenstad van Zwolle het programma-onderdeel Gehandicaptenmiddag te houden.

Dit jaar vindt deze middag plaats op dinsdag 16 augustus. Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er in totaal honderd VIP-gasten die zich hiervoor hebben aangemeld. De VIP-gasten worden op een kermis-arrangement getrakteerd. Zij mogen gratis gebruikmaken van kermisattracties, krijgen lekkernijen en kunnen bijkomen op het terras van de poffertjeskraam. De kermisexploitanten doen dit op eigen kosten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.