Volledig scherm

Geheimen uit de moestuin van Doepark Nooterhof Zwolle

ZWOLLE - De nieuwe en leerzame ontdekkingstocht 'Geheimen uit de Moestuin van Doepark Nooterhof' gaat zaterdag 9 juli van start.

Deelnemers krijgen opdrachten mee en maken een groentesoep. De route is bedoeld voor kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen. Bezoekers komen alles te weten over de bijzondere tuin. De officiële start is 9 juli om 13.00 uur in de tuin bij theehuis Earthship aan de Goertjesweg 3 in Zwolle. De activiteit duurt tot 14.00 uur. De route is ontwikkeld door Milieuraad Zwolle en IVN Zwolle.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.