Volledig scherm

Geke's Tiental zingt in Emmeloord en op UrkEMMELOORD - Ter afsluiting van het 35e zangseizoen zingt Geke's Tiental op een tweetal locaties in Flevoland.

Zo wordt er zaterdag 9 juli van 15.00 tot 16.00 uur gezongen bij Talma Hof aan de Genemuidenstraat 4 in Emmeloord. Woensdag 20 juli zingt Geke's Tiental van 14.00 tot 15.00 uur in de Bethelkerk aan de Wijk 3 op Urk. Dit is in het kader van 'Zingen in de Zomer'. Geke's Tiental is momenteel bezig met de afronding van het nieuwste project 'Blowing In The Wind'. In dit project nemen vluchtelingen een prominente plaats in.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.