Volledig scherm
Geke van der Sloot verhuist met haar tiental, dat eerder een actie voor vluchtelingen in AZC's hield, van een kerkgebouw naar het Leger des Heils op Urk © Geke van der Sloot

Geke van der Sloot geeft voortaan zangles bij Leger des Heils op Urk

URK - Zangpedagoge Geke van der Sloot van Geke's Tiental geeft voortaan haar zanglessen bij het Leger des Heils op Urk.
De repetities van Geke's Tiental werden tot voor kort gehouden in kerkgebouw De Morgenster in het visserdorp. Van der Sloot geeft vanaf 5 september, op de dag dat haar koor precies 36 jaar bestaat, les in het korpsgebouw aan de Klifweg 16. Nieuwe leerlingen voor het tiental kunnen zich bij de nieuwe oefenruimte aanmelden. Meer informatie over tijden en kosten is te krijgen via info@gekestiental.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.