Volledig scherm

Gemeente Brummen informeert inwoners met speciale krant

BRUMMEN - De gemeente Brummen verspreidt deze week een huis-aan-huisblad dat speciaal gewijd is aan het programma ‘Samen Goed Voor Elkaar’.


Onder dat motto heeft de gemeente de afgelopen tijd nieuwe taken in het ‘sociale domein’ opgepakt. Wat er is bereikt en wat er nog op stapel staat, is te lezen in deze twintig pagina’s tellende krant.
Met de speciale informatiekrant informeert de gemeente inwoners over een groot aantal uiteenlopende onderwerpen en ontwikkelingen op het gebied van de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning, arbeidsparticipatie, jeugdhulp en inkomenszaken.
De krant heeft een oplage van bijna 10.000 exemplaren en is in opdracht van de gemeente Brummen uitgebracht door ETT Media. De krant wordt huis-aan-huis verspreid, met uitzondering van brievenbussen met een nee/nee-sticker. De krant is ook online te lezen, via www.themanieuws.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.