Volledig scherm

Gemeente Dalfsen zoekt sportkampioenen

DALFSEN - De gemeente Dalfsen huldigt dinsdag 3 januari de sportkampioenen van 2016 in de gemeente tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze huldiging wil de gemeente Dalfsen niet alleen haar sportkampioenen huldigen, maar ook sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie geleverd hebben.

Het college van burgemeester en wethouders is dan ook op zoek naar verenigingsleden of teams uit de gemeente Dalfsen die in 2016 op provinciaal, nationaal, Europees, internationaal of Olympisch niveau kampioenschappen hebben behaald. Voor sportverenigingen die spelen in de landelijke competitie gelden de promoties naar een hogere klasse in 2016 binnen de betreffende districten. Dit moeten echter wel de standaardteams of eerste teams van een vereniging zijn.

Sportkampioenen in de gemeente Dalfsen kunnen zich tot vrijdag 11 november aanmelden via www.dalfsen.nl/sportkampioenen. Hier is eveneens meer informatie over de huldiging te vinden. De huldiging van de sportkampioenen vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in het bijzijn van partners en/of familieleden, trainers, afgevaardigden van het gemeentebestuur en vertegenwoordigers van verenigingsbesturen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.