Volledig scherm

Gemeente Elburg en stichting WIEL zetten vrijwilligers in het zonnetje met Vrijwilligersfestival

ELBURG - De gemeente Elburg en stichting WIEL zetten op vrijdag 28 oktober vrijwilligers in het zonnetje met het Vrijwilligersfestival.

Het festival is bedoeld als waardering en dank voor het werk van vrijwilligers op allerlei terreinen. Zo is er de uitreiking van de prijs Stille Motor voor een vrijwilliger die in stilte zijn werk doet. Daarnaast zijn er workshops, proeverijen, demonstraties en er is een theaterstuk. De gemeente vraagt inwoners een filmpje van een minuut over vrijwilligers of vrijwilligerswerk in te sturen om op het festival te vertonen. Het feest begint om 19.15 uur in 't Huiken aan Lange Wijden 33. Aanmelden als bezoeker is noodzakelijk voor maandag 17 oktober via vrijwilligerswerk@wiel.nl. Meer informatie over het aandragen van een Stille Motor of het insturen van een filmpje staat op www.elburg.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.