Volledig scherm

Gemeente Elburg nodigt inwoners uit voor workshop Klimaatwinkelen

ELBURG - De gemeente Elburg nodigt inwoners uit voor de workshop Klimaatwinkelen die dinsdag 1 november plaatsvindt.


In deze workshop gaan deelnemers onder leiding van adviesbureau DWA 'winkelen'. In plaats van cadeaus en kleding kiezen aanwezigen dit keer echter voor informatiekaarten met de bijbehorende technieken en besparingsmaatregelen die de betreffende inwoner wil toepassen om een bepaald doel te bereiken. Voorkennis is niet noodzakelijk, alle informatie staat namelijk op de kaarten.

De workshop Klimaatwinkelen maakt zichtbaar wat de maatregelen in de gemeente Elburg opleveren aan energiebesparing en CO2-reductie. Tevens zien bezoekers wat de maatregelen opleveren voor de lokale economie van Elburg en de portemonnee van de inwoners. Er zullen diverse raadsleden en organisaties aanwezig zijn en er is ruimte voor discussie. De workshop is in het gemeentehuis aan de Zuiderzeestraatweg 19 en start om 19.30 uur. Aanmelden kan tot maandag 31 oktober via hettie.tychon@elburg.nl.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: