Volledig scherm
© Thinkstock

Gemeente Heerde vervangt asfalt op fietspaden aan Kamperweg voor beton

HEERDE - De gemeente Heerde vervangt vanaf maandag 15 augustus het asfalt op de fietspaden aan de Kamperweg in Heerde voor beton.

Het gaat om de paden aan beide kanten van de weg tussen de bebouwde kom van Heerde en de gemeentegrens met Oldebroek. De westelijke kant van de Kamperweg is het eerst aan de beurt, waardoor fietsers alleen aan de oostelijke kant kunnen fietsen. Deze situatie draait zich na een paar weken om als de oostelijke kant wordt aangepakt. Het werk aan de fietspaden aan de Kamperweg moet op vrijdag 28 oktober klaar zijn.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.