Volledig scherm

Gemeente Oldebroek open zonder afspraak

OLDEBROEK - Inwoners van de gemeente Oldebroek kunnen vanaf woensdag 5 oktober iedere woensdag tussen 13.30 en 16.00 uur zonder afspraak terecht in het Klant Contact Centrum voor burgerzaken.

Dit kan bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs en Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De gemeente Oldebroek heeft besloten het gemeentehuis op woensdagmiddag open te stellen naar aanleiding van het onderzoek 'Waar Staat Je Gemeente' en verschillende gesprekken met de dorpsgroepen. Hieruit kwam naar voren dat inwoners liever geen afspraak maken voor eenvoudige zaken. Het kan zijn dat er op de woensdagmiddagen enige wachttijd is.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.