Volledig scherm

Gemeente Oldebroek organiseert VIP-arrangement voor jonge mantelzorgers

OLDEBROEK - Jonge mantelzorgers uit Oldebroek die thuis helpen bij het verzorgen van iemand die langdurig ziek of gehandicapt is, kunnen dinsdag 16 augustus deelnemen aan het VIP-arrangement.

Deze dag wordt georganiseerd door de gemeente Oldebroek om jeugdige mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Het VIP-arrangement wordt gehouden tijdens Expeditie Robinson van Goed Bezig Oldebroek.

De dag wordt gehouden in De Talter aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. Er zijn voor deze dag twee verschillende groepen gemaakt. Kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool gaan om 12.30 uur gezamenlijk eten. Vervolgens start Exepditie Robinson voor hen om 13.30 uur. Kinderen tussen de 12 en 16 jaar starten om 15.00 uur met de activiteit en gaan aansluitend een hapje eten. De middag voor de tweede groep is omstreeks 17.30 uur afgelopen.

Jonge mantelzorgers die deel willen nemen aan het VIP-arrangement, dienen zich voor vrijdag 12 augustus op te geven bij het Sociaal Team Oldebroek. Dit kan door een mailtje te sturen naar sociaalteam@oldebroek.nl of door te bellen naar 0525-638333. Hier is eveneens meer informatie verkrijgbaar.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.