Volledig scherm

Generation Classics Party in IJsseldelta Center Zwolle

ZWOLLE - De 27e editie van de Generation Classics Party wordt zaterdag 10 september gehouden in het IJsseldelta Center bij het stadion van PEC Zwolle.

Tijdens deze avond zullen de deejays Marcel Spijkerman, Bert van Losser, Henri Geerlings en Party & Mix DJ Blender de muziek verzorgen. Er zijn diverse zalen met muziek uit de jaren '70, '80 en '90. De feestelijke avond gaat om 20.30 uur van start. De voorverkoop is inmiddels gesloten, maar er zijn nog reguliere tickets verkrijgbaar. Deze kosten 17,50 euro en zijn te bestellen via www.generationclassicsparty.nl. Aan de deur kosten kaarten 25 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.