Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Gersom Klok van HHC naar FC Emmen

HARDENBERG - Topklasser HHC Hardenberg raakt Gersom Klok kwijt. De vleugelaanvaller, die dit seizoen ook regelmatig rechtsback speelde, tekent een contract voor twee seizoenen bij FC Emmen, met een optie voor nog een jaar.

Klok (25) had in Hardenberg nog een contract voor een jaargang, maar maakt gebruik van de ontsnappingsclausule die daarin was opgenomen. “Ik heb continu het gevoel gehad dat ik niet het optimale uit mijn loopbaan had gehaald. Na de gesprekken met Emmen heb ik het idee dat ik deze kans niet kan laten liggen”, zegt hij in een reactie op de site van FC Emmen.

Klok speelde voor BV Veendam en Go Ahead Eagles al 55 wedstrijden in de eerste divisie (2006-2011).

FC Emmen weet wat het is om te shoppen in Hardenberg, drie jaar geleden werd verdediger Tim Siekman bij de oranjehemden weggeplukt.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.