Volledig scherm
De kruising op de Koesteeg ter hoogte van de Gerner Es © Google Streetview

Gewonde door kopstaartbotsing met drie auto's in Dalfsen

DALFSEN - Bij een kopstaartbotsing tussen drie auto's op de hoek Koesteeg en Gerner Es in Dalfsen is maandag een gewonde gevallen.

Het ongeluk gebeurde op het moment dat de bestuurder van een Fiat linksaf de Gerner Es in wilde slaan waar een automobilist in een Toyota op wachtte. Dit had de bestuurder van een Opel te laat door, waardoor hij op de Toyota knalde. Bij de aanrijding was ook een zwangere vrouw betrokken. Zij maakt het naar omstandigheden goed. De politie sloot de hoek Koesteeg en Gerner Es door het ongeluk gedeeltelijk af.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.