Volledig scherm

Gezinscombo Prijs Hem in Pauluskerk Wezep

WEZEP - In de Pauluskerk aan de Van Limburg Stirumlaan in Wezep is zondag 21 augustus een zomeravondzangdienst met medewerking van Gezinscombo Prijs Hem uit Nijkerkerveen.

Deze formatie bestaat uit acht gezinsleden van de familie Kalkman. Het repertoire bestaat voornamelijk uit bekende liederen van Johannes de Heer, uit Opwekking, en van Elly en Rikkert. De dienst staat onder leiding van ds. Irma Smits. Het orgel wordt bespeeld door Adrie Duizendstra. Aanvang is 19.00 uur en iedereen is van harte welkom.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.