Volledig scherm

Gezondheidsonderzoek GGD Noord- en Oost-Gelderland

NOORD-/OOST-GELDERLAND - Inwoners uit Noord- en Oost-Gelderland die een uitnodiging hebben ontvangen voor het gezondheidsonderzoek, kunnen hier tot zondag 4 december aan deelnemen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door de GGD Noord- en Oost-Gelderland en bestaat uit vragen over gezondheid, leefstijl en woonomgeving. Nat het invullen kunnen deelnemers persoonlijk digitaal advies ontvangen op basis van de antwoorden. De antwoorden helpen de verschillende gemeenten om de juiste keuzes te maken op het gebied van gezondheid en welzijn.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.