Volledig scherm

Gids van Flevo-landschap laat Hereford-koeien in Wildwallen in Lelystad zien

LELYSTAD - Een gids van Flevo-landschap laat zondag 31 juli Hereford-koeien zien in natuurgebied Wildwallen tussen de Riet-, Kuil- en Larserweg in Lelystad.

De gids gaat van 13.00 tot 15.00 uur met deelnemers door de groep koeien heen die hier grazen en brandnetels en distels eten. Hereford-koeien staan ook in natuurgebied Kamperhoek, waar vrijdag 5 augustus een excursie is, en op Schokland, waar zaterdag 13 augustus een gids met deelnemers aan de wandel gaat. Start in Lelystad is bij het houten hek op de t-splitsing Kuilweg-Rietweg. Deelname is 7,50 euro, leden van Flevo-landschap betalen 5 euro. Meer informatie staat op www.flevo-landschap.nl/activiteiten.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: