Volledig scherm

Go Ahead Eagles bindt de strijd aan met ALS

DEVENTER - Voetbalsterren uit heden en verleden treffen elkaar op zondag 4 september in de Adelaarshorst om samen een vuist te maken tegen ALS.

Go Ahead Eagles speelt tegen een Old Stars team en Oud Go Ahead Eagles. De opbrengst is voor onderzoek naar de spierziekte ALS. De wedstrijd wordt georganiseerd door de stichting Eagles against ALS, waarbij onder meer Eagles-bestuurslid Eduard Wolf betrokken is. Aan de benefietwedstrijd doen, behalve de huidige selectie van de Eagles, onder meer oud-Eagles toppers mee als Paul Bosvelt, Harry Decheiver, Jan Kromkamp en Cees Marbus en oud-internationals als Ruud van Nistelrooy, Andy van der Meijde, Michel Mols, Arthur Numan en Pierre van Hooijdonk. Scheidsrechter Danny Makkelie fluit het duel. Tijdens het evenement dat plaats vindt op het veld en op het stadionterrein zijn er diverse standjes met artikelen, eten en drinken. De wedstrijd wordt omlijst door optredens van bekende artiesten, zoals Lee Towers (hij zingt op de middenstip), Lil Kleine, DJ Paul Elstak, Django Wagner en Richard Hekkert. Kaarten voor het duel kosten 7,50 euro en zijn in de voorverkoop te bestellen bij de fanshop in het stadion, aan de kassa in het stadionkantoor en op www.GA-Eagles.nl. Het laatste nieuws over het benefietduel is te volgen op de Facebook-pagina van Eagles against ALS.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.