Volledig scherm

Go Ahead Eagles oefent tegen SV Terwolde

DEVENTER - Go Ahead Eagles is na 1 jaar alweer terug in de Eredivisie.


Het vertrouwen van de fans voor het nieuwe eredivisieseizoen is groot. Dat verklaart ook de grote hoeveelheid seizoenskaarten die inmiddels verkocht is. Elke thuiswedstrijd in De Adelaarshorst zal daardoor zo goed als uitverkocht zijn. De club uit Deventer begon op maandag 27 juni te trainen in sportcomplex De Woldermarck in Terwolde, waar een aantal nieuwe spelers te zien was. Tot en met 05 augustus traint de Eagles hier dagelijks.
De afgelopen weken was de club actief op de transfermarkt en deze periode zal nog tweeënhalve maand voortduren. Nieuwe spelers zijn: Henrik Ojamaa, Sam Hendriks, Sander FischerKevin Brands en Joey Suk.
Zaterdag 2 juli is de eerste Intermontage-oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles tegen SV Terwolde om 15.00 uur. Toegangskaarten voor deze wedstrijd kosten 2 euro voor jeugd tot en met 12 jaar en 5 euro vanaf 13 jaar.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.