Volledig scherm
© Thinkstock

Goed vooruitzicht: zomerweer op komst in het weekend

Voor tropische temperaturen moet je de komende tijd niet in Nederland zijn, maar als we de weersverwachtingen mogen geloven kunnen we dit weekend genieten van zomerse temperaturen.

Vanaf zaterdag kunnen we ons verheugen op zonnig weer. Het zal niet alleen overwegend droog zijn, de temperatuur kan ook oplopen naar 26 graden. Het zomerweer houdt in ieder geval tot dinsdag aan. Daarna is het nog niet duidelijk of het weer zomers blijft.

Helaas moeten we eerst nog even door de zure appel bijten. De komende dagen is het weer nog wisselvallig met kans op langdurige regen- en onweersbuien.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.