Volledig scherm
© stock.xchng

Goede weersverwachting voor start herfstvakantie

REGIO - Het wordt een wisselvallige herfstvakantie. Zondag en maandag wordt het 17 graden met zon en dus kan de winterjas even weer op de kapstok blijven hangen. Vanaf woensdag wordt het weer kouder en is de kans op regen groot.

Zaterdag is de eerste vakantiedag en dan wordt er veel regen verwacht. Daarna draait de wind naar het zuiden en zijn er twee mooie dagen.

De tweede helft van de herfstvakantie wordt het kouder en regenachtiger omdat er een lage drukgebied over Nederland trekt.

,,Mijn advies is om het weerbericht bij te houden, want de vakantie heeft goede dagen en minder goede dagen'', aldus meteorologe Diana Woei.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.