Volledig scherm

Goud voor Machiel Steenbergen uit Zwolle

ZWOLLE - Zwollenaar Machiel Steenbergen is afgelopen zaterdag in Deventer drie keer eerste geworden bij de wedstrijden voor steppers van stepteam Zwolle/Stepwinkel.nl.

De steppers moesten iedere wedstrijd een afstand van 10 kilometer afleggen. Per wedstrijd werd een klassering gemaakt. De einduitslag werd opgemaakt op basis van deze drie wedstrijden. De Nederlands Kampioen sprint wist bij alle drie de wedstrijden beslag te leggen op de eerste plek. Aan het eind van de dag werd bij Steenbergen de gouden medaille omgehangen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.