Volledig scherm

Gratis proeflessen tennis op open dag

DEVENTER - Wie een balletje wil slaan of juist wil leren hoe dat moet, is zaterdag 11 juni welkom op de open dag van Tennisvereniging Deventer LTC aan de Putmanstraat 1a.

Van 10.00 tot 14.00 uur heeft het LTC een programma opgesteld voor jong en oud. Zo zijn er doorlopend gratis proeflessen te volgen, kan je je servicesnelheid meten, het opnemen tegen het tennisballenkanon of kijken naar demowedstrijden van de hoogste teams. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen op twee banen spelenderwijs het tennissen uitproberen en ook voor de oudere jeugd is er een speciaal programma. Voor de kleintjes die niet willen tennissen is er een springkussen. Meer informatie op www.deventerltc.nl of via 06-51600752.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.