Volledig scherm

Gratis proeftrainen bij hockeyclub GZG Hardenberg

HARDENBERG – Bij hockeyclub GZG Hardenberg zijn de trainingen weer gestart. De 4- en 5-jarigen gaan op woensdagmiddag aan de slag bij de Rommelpotten: een speciale training voor kinderen van deze leeftijd waarbij lekker bewegen centraal staat.

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen in de trainingsgroepen Benjamins en Aspiranten kennismaken met het hockeyspel. Er mag drie keer vrijblijvend meegetraind worden waarbij een stick van de club gebruikt kan worden. Aanmelden voor een proeftraining of andere vragen stellen kan via jongstejeugd@gzghardenberg.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.