Volledig scherm

Gratis reparatie fietsverlichting in Stadshagen Zwolle

ZWOLLE - Bij het Repair Café Stadshagen staat zaterdag 29 oktober voor de tweede keer het repareren van fietsverlichting centraal.

Vrijwilligers van het Repair Café, de Fietsersbond en twee monteurs van Scholten Fietsgoed Stadshagen staan van 10.00 tot 14.00 uur klaar in gebouw Werkeren aan de Werkerlaan 154 in de Stadshagen. Zij kijken de fietsverlichting van bezoekers na en repareren deze indien nodig. Voor de werkzaamheden worden geen kosten in rekening gebracht. Voor vervanging van materialen krijgen bezoekers bij Scholten Fietsgoed vijftien procent korting.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.