Volledig scherm

Gratis taxatiedag bij Drukkerijmuseum in Meppel

MEPPEL - De Munten- en PostzegelOrganisatie (MPO) houdt samen met het Drukkerijmuseum Meppel een gratis taxatiedag op dinsdag 16 augustus.

Wie deze dag zijn of haar verzameling of losse stukken en deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in het Drukkerijmuseum aan Kleine Oever 11 in Meppel.

Bezoekers kunnen laten bekijken wat de waarde is van onder meer postzegels, munten, papiergeld of oude ansichtkaarten die ze bijvoorbeeld geërfd hebben. Meer informatie via 030-6063944.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.